„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

luni, 24 septembrie 2007

English Version ROMANIAN KUKAI


Am avut surpriza ca persoane cunoscute în lumea haiku-ului internaţional, care sînt implicate în editarea şi administrarea site-urilor de limbă engleză, să găsească în vasta lume a internetului (wold wide web) ROMANIAN KUKAI, să-l viziteze şi să ne dea de ştire. Satisfacţiei noastre pentru aceste întîlniri vrem să-i adaugăm una pe măsură oferită vizitatorilor care nu ştiu limba română.

English Version ROMANIAN KUKAI este deci varianta în limba engleză a site-ului românesc. O variantă rezumativă care doreşte să informeze ce se întîmplă pe site-ul mamă pe cei care nu pot citi în româneşte.

Am început cu o scurtă prezentare a primelor 5 luni de concurs. Vom continua prin prezentarea poemelor cîştigătorilor celor 5 luni traduse în limba engleză. Vom oferi de asemenea mici note cu informaţii despre conţinutul site-ului şi intenţiile noastre.

Colaborarea voastră ne este necesară şi preţioasă. Puteţi arunca un ochi expert asupra paginilor site-ului pentru a ne semnala eventualele inadvertenţe de limbă. Ne puteţi ajuta cu traduceri şi chiar cu materiale scrise de voi în limba engleză. Puteţi să ne oferiţi sprijinul în prezentarea site-ului pentru a-i oferi un design cît mai atrăgător.

Vă aşteptăm!


Niciun comentariu: