„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

sâmbătă, 5 iunie 2010

Dragi prieteni

Cred ca nu ma hazardez atunci cand spun ca deschiderea expozitiei noastre de fotohaiku a fost un succes. Am fost relativ putini (cam 20 de persoane), dar buni…:). Tinand cont de faptul ca tematica acestui eveniment este una de nisa, iar noi nu reprezentam pentru publicul larg niste nume consacrate (mai avem timp!), cred ca este deja o mare realizare faptul ca au fost de fata 2 reprezentanti ai presei, si anume de la ziarul Adevarul si de la Viata medicala (se pare ca si printre medici exista o grupare foarte interesata de haiku), care au facut poze si ne-au luat interviuri.
Cei care au vazut prima data plansele noastre au ramas impresionati. Avem deja „comenzi” pentru o a doua expozitie, unii intrebandu-ne de ce nu avem un numar mai mare de exponate.
Oricum, este o experienta valoroasa, din care am invatat mult. Mai ales eu, ca organizator, cred ca imi pot da deja „doctoratul” in managementul unor asemenea evenimente.
Pentru cine poate si are chef, expozitia este deschisa la ceainaria Serendipity, pana pe data de 17.06. Exista chiar posibilitatea de prelungire a ei cu inca 2 saptamani, in cazul in care salile localului raman libere dupa aceasta data.
Corneliu se gandea sa o transformam in expozitie itineranta. Asteptam deci sugestii si invitatii pentru alte orase si locatii unde o putem prezenta.
Pentru toti cei interesati, dar care nu au posibilitatea sa o vada pe suport material, puteti frunzari expozitia completa online, la adresa:

http://en.calameo.com/read/000002246023ea138c48f


Un comentariu:

Sorin spunea...

Un prim ecou: http://www.modernism.ro/2010/06/04/prima-expozitie-fotohaiku-de-grup-din-romania/