„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

luni, 2 mai 2011

CONCURS DE HAIKU DESTINAT ELEVILOR


Şcoala cu cl. I -VIII Nr.8 Elena Rareș - Botoşani, în colaborare cu Teatrul M.Eminescu Botoșani, ISJ Botoșani, Centrul Judetean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Traditionale Botoșani, Fundația Nicoară Botoșani și Postul de televiziune TLM Botoșani și cu sprijinul poeților C.F.Ciobîcă, P.Pîrvescu și G.Alexe, autori de haiku, organizează de Zilele Școlii Elena Rareș, în perioada 18-21 mai 2011, Concursul de Creație Literară ,,Pe Aripile Fanteziei, concurs adresat elevilor din clasele I-VIII și inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale și Interjudețene, 2011, poziția 169.


La secțiunea c)*, elevii se pot înscrie în concurs cu 4 poeme haiku.


Notă: Participanții vor trimitepână pe 16 mai a.c. câte un haiku pentru fiecare anotimp, folosindu-se drept kigo cuvintele gheață (pentru iarnă), ghiocel (pentru primăvară), plajă (pentru vară) și castană (pentru toamnă).


Pentru alte detalii legate de concurs, cei interesați sunt rugați să ia legătura cu prof. C.F.Ciobîcă, inițiatorul și coordonatorul proiectului:

felixlara4@yahoo.fr




Niciun comentariu: