„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

vineri, 31 decembrie 2010

PREMIILE ANULUI 2010

Ideea de a oferi un premiu al anului ne-a venit în timp ce lucram la nr. 3 al revistei RO KU. Din cauza numărului prea mare de pagini, peste 200, am hotărît să eliminăm cîştigătorii celor două concursuri din acel număr al revistei şi să facem un număr pentru asta un număr special aniversar. O ambiţie mai mare (de a avea un premiu anual mult mai prestigios) a sublimat în cele patru premii pe care le oferim acum:


· Premiul anual al participanţilor

· Premiul revistei RO KU

· Premiul Clelia Ifrim

· Premiul Şerban Codrin


Păstrăm surpriza celor premiaţi pentru cei ce vor accesa revista şi vă oferim acum primul număr special al revistei RO KU, un număr pilejuit de aniversarea a patru ani de concurs, care marchează însă şi Anul Nou al iubitorilor de haiku. Vă urăm tuturor ani mulţi şi bucuria perpetuă de a compune şi a savura poeme de calitate împreună!


*


Premiul participanţilor se acordă poemului pe care l-aţi ales prin vot 45 dintre voi. Găsiţi în ataşament tabelul voturilor şi legenda lui. Alături de punctajul obţinut de poeme se află autorul fiecăruia dintre ele. Abia după coloanele respective găsiţi lista votanţilor, în ordinea în care au sosit voturile, şi codul lor alfabetic.


*


Puteţi accesa revista la următoarele linkuri:

· http://revistaroku.blogspot.com/

· http://tinyurl.com/38jybpc

· http://tinyurl.com/325d9fw




Un comentariu:

Anonim spunea...

Felicitari tuturor !


Valeria