„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

luni, 15 iunie 2009

În fine...


power-point.ro



În fine, am găsit şi site-ul pe care sînt găzduite prezentări care pot fi vizualizate chiar acolo. Cu linkul de mai jos ajungeţi direct la singura prezentare pe care mi-au primit-o pînă acum:

http://tinyurl.com/laakky

Cu clic pe link, se deschide direct pagina unde automat se încarcă şi apoi rulează prezentarea. Cu butonul din dreapta din bara ecranului se poate vizualiza pe ecran întreg.

Deocamdată, am pe site doar o singură prezentare, se aşteaptă la o coadă de vreo 700. În plus, se primesc doar fişiere pînă la 5MB şi cele mai multe ale mele depăşesc dimensiunea din cauza fondului muzical.

Dacă însă doriţi să descărcaţi pe compul vostru pe oricare dintre cele depozitate pe slideshare, puteţi folosi bara aflată în banda laterală de aici. Faceţi clic pe o prezentare şi apoi pe Get File pentru a o descărca. Pe slideshare nu poate fi vizionată corect.

Şi bara are defecte: la ultima prezentare de jos nu funcţionează linkul, iar celelalte le deschid pe cele de sub ele. Dar cine vrea, poate intra pe site şi se descurcă acolo.



Niciun comentariu: