„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

duminică, 16 august 2009

Septembrie la Constanţa


Întîlnirea pe care am anunţat-o din iulie va avea loc în zilele de 4-6 septembrie la Colegiul Constantin Brătescu din Constanţa, unde va fi asigurată şi cazarea şi masa.

Lucrările vor incepe pe 4 sept la ora 15.00, sala amfiteatru si se vor incheia duminica, la ora 14.00. Tema: INTERCULTURALITATE ROMANIA-JAPONIA, la a 50-a aniversare a reluării relaţiilor diplomatice dintre cele două ţări. Vor avea loc prezentari si lansari de carte, conferinte despre evenimentul amintit, dezbateri pe tema proiectului desfasurat in parteneriat cu ISJ Constanta si unitati scolare din judet sau din alte orase si judete din tara (analiza stadiului acestui proiect, cu momente prezentate pe CD), recital in lectura autorilor, etc.

Daca vreti sa va inscrieti in program cu vreo comunicare sau lansare de carte, expozitie haiga, trimiteti la adresa laura.vaceanu@yahoo.com titlul contribuţiei, pentru inscrierea in program pina luni 24 august.

Totodată va fi lansată ideea creării Asociaţiei Internaţionale a Profesorilor care predau Haiku, idee care va beneficia de şi de un site, World Haiku Teachers Association, pe care deocamdată găsiţi publicată scrisoarea de intenţie.


Niciun comentariu: