„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară

locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

vineri, 29 noiembrie 2013

REZULTATUL CONCURSULUI DE DEBUT ÎN VOLUM 2013Din cele 6 volume înscrise în concurs și publicate în secțiunea CONCURS DE DEBUT ÎN VOLUM 2013 din BRK:

·       Cristina Monica Moldoveanu – CĂLĂTOR FĂRĂ VÂRSTĂ
·       Corina Iona – FLUTURI ȘI PIETRE
·       Cristina Oprea – ALT ANOTIMP, ALT CÂNTEC
·       Dan Norea – UCENIC LA ȘCOALA DE SENRYU
·       Valer G. Pop – CÂNTĂRIND CURCUBEUL
·       Silvestru Miclăuș – SECVENȚE


juriul, format din Șerban Codrin, Dan Doman și Corneliu Traian Atanasiu, a desemnat în unanimitate drept cîștigător volumul lui
         Felicitări cîștigătorului și tuturor participanților!

Foarte curînd, volumul v-a fi tipărit și v-a fi anunțat în Librăria RO KU, de unde-l veți putea procura la fel ca și volumele cîștigătoare ale edițiilor anterioare: Livia Ciupav – CALENDAR DE CEAPĂ (2009) și Cezar Florin Ciobîcă – CARUSELUL ANOTIMPURILOR (2011).

         Pentru prima dată, la această ediție, cîștigătorul va avea ca invitați pe toți participanții la concurs, oferindu-le fiecăruia cîte două pagini în volumul pe care-l vom tipări.3 comentarii:

crio spunea...

Felicitari dlui Dan Norea!

Maria Tirenescu spunea...

Felicitari, Norica! Consider ca e un inceput, ca vei scrie in continuare.

Maria

Cristina-Monica Moldoveanu spunea...

Felicitări d-lui Norea! Un volum de senryu este într-adevăr un lucru frumos. Mulţumesc pentru oferta de două pagini, dar, din punctul meu de vedere, nu este prea bine. Eu nu prea am multe senryu scrise şi nu doresc să particip cu haiku într-un volum de senryu, dacă la aceasta vă referiţi. Altfel mă bucur că va apărea cartea d-lui Norea.