„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară

locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Cel mai recent blog


De câteva zile lucrăm la un nou blog care vrem să îi ajute pe poeţii care doresc să participe la antologii, volume colective sau culegeri de texte pe o anumită temă. Am început blogul în momentul în care am avut o ezitare în privinţa locului în care să postăm informaţiile care, în urmă cu doi ani, erau postate pe ROMANIAN KUKAI.

Blogul iniţial, locul în care am învăţat să lucrăm, să informăm, să ne informăm, să colaborăm, este încărcat. Cu timpul, din el s-au desprins bloguri pentru postarea creaţiilor pe anotimpuri, bloguri pentru tanrenga, haibun, un blog în care sunt anunţate prezenţele poeţilor români în publicaţii peste hotarele României, un blog în care sunt anunţate concursurile internaţionale despre care aflăm, un blog specializat în prezentarea revistelor străine şi bloguri pentru postarea premiilor obţinute de poeţii români.

Cu această prezentare nu am epuizat lista de bloguri specializate. Cele mai multe sunt surse de inspiraţie pentru cei care doresc să înceapă să scrie haiku, senryu, tanka, bloguri pe care poeţii pot să îşi spună părerea, să contribuie la scrierea unui haiku, să comenteze, să înveţe.

Noul blog are titlul „Antologii, volume colective, culegeri…” şi poate fi accesat la adresa www.antologii.blogspot.ro. Vă invităm să citiţi şi să comentaţi!

Dorim ca acesta să fie un loc pentru un schimb de experienţă. Se pot posta comentarii, se pot face noi anunţuri… Vă aşteptăm!

Niciun comentariu: