„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

vineri, 2 aprilie 2010

Întîlnirea de la Constanţa 30 aprilie-2mai 2010

Anunţul de mai jos mi-a fost trimis de Laura Văceanu din partea Societăţii de Haiku din Constanţa.

*

Dragi prieteni,

Vă informăm că în zilele de 30 aprilie (începînd cu ora 15.00), 1 şi 2 mai 2010 ora 13.00 va avea loc Colocviul Naţional de Haiku, Ediţia a XVII-a, cu tema: Lirica occidentală- lirica japoneză, tradiţie şi inovaţie.

Cazarea şi masa se va face la Colegiul Tehnic, "Tomis", Constanţa, B-dul Tomis (tel. contabilitate 0241/690779). Preţuri: cazare 25 lei pe zi şi 25 lei 3 mese pe zi.

Rugămintea noastră este să ne anunţaţi participarea pînă pe 15 aprilie a.c. şi eventual contribuţia voastră cu conferinţe sau expoziţii, lansări de carte, ca să putem altătui programul. Lucrările se vor ţine, la Colegiul Brătescu. Taxa de înscriere este de 5 lei. Vom avea ca oaspete pe doamna Setsuko Sasaki, voluntar japonez, care va prezenta: cultura, arta si tradiţia japoneză.

Tot atunci vom lansa şi cartea proiectului, care costă 30 roni, pentru că depăşim 300 de pagini. Cei care doresc ne trimit banii in 10 zile.

Staff-ul Societatii de haiku din Constanţa,
Laura Vaceanu, Alexandra Flora Munteanu, Radu Patrichi si Anastasia Dumitru

Niciun comentariu: