„Cred că un mare poet fără discipoli este ca un om fără copii.”

Eduard Ţară


locul desfăşurării primului kukai din România, locul unde puteţi găsi informaţii despre fenomenul haiku din ţară şi nu numai

luni, 30 iunie 2008

Cea de a XV-a întîlnire a iubitorilor de haiku



Ca de obicei, Societatea de Haiku din Constanţa organizează la începtul acestei toamne întîlnirea anuală a iubitorilor de haiku, care, după numărătoare, ar fi cea de a XV-a.

De data asta zilele stabilite pentru întîlnire sînt la sfârşitul primei săptămîni din septembrie, de vineri 5 pînă duminică 7 septembrie, drept care sperăm să prindem o vreme mult mai bună decît anul trecut. Locul este cel cunoscut, Colegiul Pedagogic "Constantin Brătescu" de pe str. Răscoalei 1907 nr. 42, aflat în centrul oraşului.

Doamna Laura Văceanu aşteaptă ca pînă pe 10 august să primească înştiinţări de la cei care doresc să participe pentru a le putea asigura cazarea şi masa în incinta colegiului (informativ, anul trecut - 15 roni cazarea, 20 roni masa pe zi). De asemenea, doreşte să ştie cine va participa cu eseuri şi alte contribuţii, lansări de carte, ateliere de creaţie. Tema colocviului va fi: Haibun-ul şi proza poetică româneascâ, privire comparativă.

Cu aceeaşi ocazie vor fi prezentate şi Cartea Congresului din 2006, pregătită de Alexandra Flora Munteanu, şi Antologia de haibun, pregătită de SRC şi Magdalena Dale.

Pentru contact puteţi folosi numerele de telefon: 0341/408421, 0723/230273, 0241/695143, 0341, 0341/806982

şi adresele email:

laura.vaceanu@yahoo.com

mnt_flora_alexandra@yahoo.com

radu_patrichi@yahoo.com

aniaruse@yahoo.com

Sper ca anul acesta să-şi ia inima-n dinţi şi mulţi alţii din cei care s-au afirmat în haiku doar în spaţiul virtual, arătîndu-se în carne şi oase.

Niciun comentariu: